Odlično
Predstavljanje novih članova
- f2zubac
- Pridružio se: Petak 25 Dec, 2020 17:32
- Plovilo: trenutno bez plovila :-(
- Dimenzije: 0x0
- Status: Offline
Re: Predstavljanje novih članova
Dobrodosao Deda
Nadam se da cemo se naci svi na reci uskoro
Pozdrav,
Dragan
Nadam se da cemo se naci svi na reci uskoro
Pozdrav,
Dragan
- Nevena
- Pridružio se: Petak 06 Nov, 2020 12:19
- Plovilo: brodić "Eon"
- Dimenzije: 8x2,5m
Zdravo!
Red je bio da se prvo predstavim, pa otvorim temu sa pitanjem, ali nadam se da je i ovim redom ok.
Nakon višemesečne potrage za "savršenim" brodićem, što zbog male stajaće visine, što zbog male dužine ležja na polovnim brodovima koje smo videli (svi u kući smo veoma visoki), odlučili smo da naručimo da nam naprave brod.
Posle par meseci kašnjenja zbog vanrednog stanja, brodić "Eon" smo porinuli sredinom avgusta 2020.
Eon je metalni brodić 8x2,4m, sa vanbrodskim motorom (Honda 20KS). Ima sve što nama treba. Veliku "terasu", malu khinjicu i ležaj 2x2,2m. Ostalo je još dosta toga da se namesti i puno da se nauči, ali nas to ne sprečava da svaki slobodan momenat provedemo na Dunavu (U januaru smo samo jedan vikend preskočili
).
Vidimo se na Dunavu!
Evo i par sličica.

Red je bio da se prvo predstavim, pa otvorim temu sa pitanjem, ali nadam se da je i ovim redom ok.
Nakon višemesečne potrage za "savršenim" brodićem, što zbog male stajaće visine, što zbog male dužine ležja na polovnim brodovima koje smo videli (svi u kući smo veoma visoki), odlučili smo da naručimo da nam naprave brod.
Posle par meseci kašnjenja zbog vanrednog stanja, brodić "Eon" smo porinuli sredinom avgusta 2020.
Eon je metalni brodić 8x2,4m, sa vanbrodskim motorom (Honda 20KS). Ima sve što nama treba. Veliku "terasu", malu khinjicu i ležaj 2x2,2m. Ostalo je još dosta toga da se namesti i puno da se nauči, ali nas to ne sprečava da svaki slobodan momenat provedemo na Dunavu (U januaru smo samo jedan vikend preskočili
Vidimo se na Dunavu!
Evo i par sličica.

@nevenaraj
https://www.instagram.com/nevenaraj/
https://www.instagram.com/nevenaraj/
- Zveki
- Pridružio se: Nedelja 14 Jul, 2019 18:39
- Plovilo: Spokoj
- Dimenzije: 8.5m x 2.6m
Pozdrav Nevena i dobrodosli na nas forum.
Lep brodic skladnih linija. Sa srecom u daljem sredjivanju i plovidbi.
Ako zelite, napisite malo detalja oko toga gde je i ko ga je pravio, na ovom forumu je dozvoljeno i pozeljno reklamiranje majstora (i onih dobri a pogotovo losih). U kojoj fazi izrade ste ga preuzeli i naravno ako nije neki problem, koliko danas kosta izrada jednog takvog brodica u tim dimenzijama.
Lep brodic skladnih linija. Sa srecom u daljem sredjivanju i plovidbi.
Ako zelite, napisite malo detalja oko toga gde je i ko ga je pravio, na ovom forumu je dozvoljeno i pozeljno reklamiranje majstora (i onih dobri a pogotovo losih). U kojoj fazi izrade ste ga preuzeli i naravno ako nije neki problem, koliko danas kosta izrada jednog takvog brodica u tim dimenzijama.
- dell_mare
- Pridružio se: Sreda 25 Mar, 2020 11:42
- Plovilo: Ten Broeke 780AK
- Dimenzije: 8m x 2.6m
Dobrodošla na forum Nevena. Brodić je baš lep a, pored tih šarenih bokobrana, najviše mi se sviđa činjenica ga koristite i u januaru svaki vikend. Ja to praktikujem s familijom takođe. Želim vam ugodne avanture sa Eonom. Pozdrav.
- nele
- Pridružio se: Ponedeljak 30 Dec, 2019 11:03
- Plovilo: Aquarius 320
- Dimenzije: 9.6m x 2.45m
Dobro nam uplovili...! Pozz i sretno ! Nadamo se susretu na reci....ka Tisi....
- Uros
- Pridružio se: Utorak 04 Jun, 2019 20:53
- Plovilo: Riviera
- Dimenzije: 8.7m x 2.8m
- Kontakt:
Svaka čast za odluku da se pravi novo plovilo!! Ja sam bio u istoj dilemi nakon prodaje Albina, ali sam se brinuo da to može da me košta mnogo živaca i vremena, a verovatno i novca na kraju. Drugi problem je što nisam znao kome bih poverio taj posao, a treći taj što ne ume svako da ugradi brodski motor...
Eon je ispao odlično, i mislim da je kvalitetno urađen. Prvo što mi je zapalo za oko je platforma za vanbrodske motore, napravljena po propisu i na dobroj visini, a tu se često greši.
Ako želite, možete otvoriti temu u odeljku "Plovila" i tu pisati sve vezano za Eon:
viewforum.php?f=2
Meni nekad bude lepo da se vratim unazad u svojoj temi i pročitam kako su mi tekli radovi i šta se vremenom dešavalo
Eon je ispao odlično, i mislim da je kvalitetno urađen. Prvo što mi je zapalo za oko je platforma za vanbrodske motore, napravljena po propisu i na dobroj visini, a tu se često greši.
Ako želite, možete otvoriti temu u odeljku "Plovila" i tu pisati sve vezano za Eon:
viewforum.php?f=2
Meni nekad bude lepo da se vratim unazad u svojoj temi i pročitam kako su mi tekli radovi i šta se vremenom dešavalo
Inspektor za visinu kabine
- vlajko45
- Pridružio se: Utorak 03 Dec, 2019 18:50
- Plovilo: Danubius 800 Klasik
- Dimenzije: 8m x 2.8m
Dobro došli na forum! Čamac je prelep, ostaje vam samo samo da uživate na njemu 
- SRSA
- Pridružio se: Ponedeljak 21 Okt, 2019 17:02
- Plovilo: "AQ 575"
- Dimenzije: 5,75 x 1,72
Dobro došli.